Yritys

Suomen Betonipörssi Oy on vuonna 2016 toimintansa aloittanut betonirakentamisen ja saneerauksen vankka ammattilainen. Tarjoamme palveluitamme rakennusliikkeille ja rakennuttajille, koko Suomen alueella, painottuen kuitenkin Etelä-Suomeen.

Luotettava kumppani

Valvomme, että projektit sujuvat sovitussa aikataulussa ja pidämme kiinni velvollisuuksistamme. Meiltä saat siis varmasti sen, mitä on sovittu ja tilattu.

Kehittyminen ja laatu

Arvostamme osaamista ja siksi myös henkilökuntamme jatkuvaa koulutusta ja kehittymistä. Haluamme olla alamme vankka osaaja, emmekä kavahda haasteita.

Suomen Betonipörssi

Parhaat ratkaisut syntyvät yhteistyössä!


Suomen Betonipörssi Oy:n joustavan, nopean ja korkealaatuisen betonityön takana on kokenut henkilökunta ja huolellisesti valitut yhteistyökumppanit. Löydämme yhteistyössä asiakkaittemme kanssa ratkaisut jopa vaikeimmille ongelmille ja lopputulos vastaa aina asetettuja tavoitteita.

Olemme keskittyneet teräsbetonirakenteiden rakentamiseen kaikissa työvaiheissa (muotin valmistaminen, raudoitus, betonointi), sekä betonirakenteiden asennukseen ja betonivaluun.


Teräsbetonirakenteiden rakentaminen:

  • Muottityöt
  • Raudoitus
  • Betonointi
  • Teräsbetonielementtien asennus

Omaamme kaikki työhön tarvittavat lisenssit ja pätevyydet.

Lähdemme toiminnassamme kutsumuksestamme, visiostamme ja arvoistamme. Tavoittelemme pitkäaikaista menestystä alallamme. Tulosten saavuttamiseksi luomme uusia arvoja asiakkaillemme, yrityksellemme ja työntekijöillemme. Pelaamme rehellistä peliä ja toimimme vastuullisesti, saavuttaen näin erinomaisia tuloksia.


ARVOT

Ammattilainen. Korkealaatuinen Rakentaja.

TAVOITTEEMME

Suomen Betonipörssi Oy:n tavoite on tarjota asiakkailleen joustavaa ja korkealaatuista betonialan osaamista, joka takaa asiakkaiden pitkäaikaisen tyytyväisyyden.

VISIO

Visiomme on Järkevät ratkaisut, korkealaatuinen toteutus ja ilo suoritetusta työstä. Arvomme ohjaavat kompassin tavoin sekä työntekijöitämme että yhteistyökumppaneitamme; niiden pohjalle rakentuu koko jokapäiväinen toimintamme.


Laatu:

Parannamme jatkuvasti palveluidemme laatua ja asiakaspalveluja, tarjoten asiakkaillemme uusia ja innovatiivisia rakennusratkaisuja. Menestyksemme perustana ovat ammattimaiset työntekijämme ja osaamisemme jatkuva kehittäminen. Suomen Betonipörssi Oy:n toiminta on kaikilla tasoilla järjestelmällistä. Yrityksemme noudattaa toiminnassaan lakeja, hyvää rakennustapaa, hyväksyttyjä standardeja, rakennusstandardeja ja -säännöksiä, ympäristönsuojelun, työturvallisuuden ja työterveyden vaatimuksia, kestävän kehityksen periaatteita, sisäisiä työturvallisuus- ja laatuohjeita sekä eettisiä arvoja.

Facebook
Pinterest
LinkedIn